Geplande groepsreis 2012 met Dhr. Steve Stevens

Reis naar de evenaarsprovincie Congo

February 14, 2012

Beste Congo-vrienden,


De Congo-stroom opwaarts tot Mbandaka ( hfdstad) behoort ook tot de mogelijkheden…maar per vliegtuig is het vlugger …de volledige afvaart is eenvoudiger !
Of afwaarts vanaf Mbandaka en de Lac Tumba en via binnenland terug naar Mbandaka .
In juli doe ik de scouting ( verkenningsreis) !

Info: voor wie het aanbelangt: Vorige week heb ik navraag gedaan bij Buitenlandse Zaken ivm subsidies voor het versturen van medische hulpgoederen naar Congo DR . Het budget is sinds dit jaar 2012 afgeschaft "wegens te veel misbruik door Congolezen die ipv medisch materiaal ..commercieel materiaal in de container laadden " !

Binnen kort komt de nieuwe "Petit Futé" over CongoRD uit . Wij hebben hen voor heel wat interessante gegevens gezorgd omtrent het eiland Idjwi , Lwiro en de warmwater bron ..alsook nuttige informatie omtrent verblijfsmogelijkheden in Mbandaka (Hotel Nina River / opening nu in juli en gebouwd door een oude vriend , ex-bouwheer en architect van Mobutu ,Alain Vancutsem – Alain is nu in België voor "bestralingen" !)

adres : Steve René.L.Stevens Grote Kapellestraat 26 te 9910 Knesselare


2011 : Vorige reizen met Dhr. Steve Stevens

 

EXPEDITIE KATANGA
Lubumbashi, Likasi, Lubudi, Kolwezi

PDF DOCUMENT NL programma

PDF DOCUMENT NL bijlage

Er zijn reizen voorzien naar Kin en omstreken (dus niet zo zwaar als de “affinité-reis”) , een reis naar Katanga van 17 tot 30 juli 2011 , een reis 4naar Bas-Congo met alles erop en eraan, Er vormen zich groepjes mensen voor een reis via Kigali naar Goma-Bukavu –Gorillas in Kahuzi-Biega en retour met bezoek aan het eiland Idjwi (midden in het Kivu Meer)…
Ik ben er in geslaagd de verbroedering tot stand te brengen van de Golf Club van Kinshasa met mijn Golf Club van Oudenaarde (www.golfoudenaarde.be ).

Download het word document voor meer info : word document

 

lees ook het persbericht in krant over de groepsreizen van Steve Stevens

2

1

 

 

 

 

Info

Ook op het internet gelden de auteursrechten. Werken die auteursrechtelijk beschermd zijn, zoals tekeningen, foto's, muziek, film en software, mag u niet verspreiden via het internet zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.
Een auteur van een programma kan de namaker van zijn werk strafrechtelijk laten vervolgen, maar dat kan alleen als het namaken kwaadwillig of bedrieglijk is gebeurd. Niet alleen de namaker is strafbaar, ook wie namaakprogramma's voor handelsdoeleinden verkoopt, in voorraad heeft voor verkoop of invoert in België, overtreedt het auteursrecht.
Delcol Martine